Sparris med äggvinägrett

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sparris med äggvinägrett

Livfull sparris med en förstklassig vinägrett av kokta finhackade ägg, schalottenlök, finhackad persilja, sherryvinäger, grovkornig senap och olivolja. En förrätt som uppskattas både av ögat och smaklökarna.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Sparris med äggvinägrett

Ingredienser

8 portioner
2   ägg
1   finhackad schalottenlök
1/2 dl  finhackad persilja
1/2 dl  vinäger (t ex sherryvinäger)
1/2 msk  grovkornig senap
1 1/2 dl  olivolja
salt
svartpeppar

Tillbehör

sparris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad grön sparris med ägg- och örtvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vårig sparrissallad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomat- och haricots verts-sallad
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparris med serranoskinka och ostvinägrett
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk potatissallad
Betyg 4.4 av 5.
569 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit sparris med citronsås och örtkrust
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga