Sparris med äggvinägrett

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparris med äggvinägrett

Livfull sparris med en förstklassig vinägrett av kokta finhackade ägg, schalottenlök, finhackad persilja, sherryvinäger, grovkornig senap och olivolja. En förrätt som uppskattas både av ögat och smaklökarna.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Sparris med äggvinägrett

Ingredienser

8 portioner
2 ägg
1 finhackad schalottenlök
1/2 dl finhackad persilja
1/2 dl vinäger (t ex sherryvinäger)
1/2 msk grovkornig senap
1 1/2 dl olivolja
salt
svartpeppar

Tillbehör

sparris

Gör så här

00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vitkålspanna med tomat och kapris
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparris med rökt kalkonbröst och limevinägrett
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön sparris med dragonmajonnäs
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffransmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vårig sparrissallad
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad