Spansk potatissallad

Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spansk potatissallad

Gör din potatissallad spännande och intressant genom att tillaga den på spanskt vis. Du sveper in potatisen i en salig röra med bland annat sherry och tomatpuré och placerar den på ett fat med spröda salladsblad, oliver och kronärtskockor.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Spansk potatissallad

Ingredienser

8 portioner
2 kg delikatesspotatis
1 dl tomatpuré
1 dl olivolja
1 msk söt sherry
4 msk vatten
1 tsk salt
1 burk marinerade kronärtskockor (à ca 300 g)
1 burk svarta oliver med kärnor (à ca 370 g)
50 g pinjenötskärnor (50 g motsvarar 1 dl)
salladsblad till garnering
1 msk finrivet citronskal till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Kronärtskockor med lufttorkad skinka
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pinxos med kronärtskockscrème
Betyg 3.4 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ramslökspesto
Betyg 3.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spansk tortilla med kronärtskocka och chark
Betyg 2.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kronärtskocksdip
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad