Spansk kycklingfrittata
Spansk kycklingfrittata är en god rätt med många smaker. Gör en frittata på kyckling, spansk peppar, potatis, squash, paprika, tomater, parmaskinka, ägg, soltorkade tomater, parmesan, grevéost och basilika och servera med yoghurt och tomatsalsa.
Ingredienser
4 portioner
1/2 spansk peppar
300 g potatis (kokt, helst färskpotatis)
1 squash
4 tomater
1 rödlök
1 gul paprika
1 röd paprika
300 g salladskyckling (eller urbenad grillad kyckling)
50 g parmaskinka (tunt skivad)
3 msk olivolja
8 ägg
50 g soltorkade tomater (i olja, avrunna, strimlade)
50 g parmesan (riven)
100 g grevéost (riven)
1 dl basilika (grovt skuren)
1 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket god, ännu godare dagen efter!!! Jag tog bort parmaskinkan. Kommer absolut göra om denna rätt men då kommer jag byta ut squashen mot aubergine.
Maja
2007-04-07