Spaghetti med köttbullar
Familjefavorit i ny tappning. Här har köttbullarna fått koka i en sås av crème fraiche, citron och oregano.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2012
Ingredienser
4 portioner
ca 500 g blandfärs
1 vitlöksklyfta
1 ägg
1 tsk salt
2 krm peppar
1 msk olja
4 port spaghetti
2 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk torkad oregano
1/2 citron
1 påse rucola (à 65 g)
1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2549 KJ / 610 kCal
Fett31.6 g
Kolhydrater46.7 g
Protein33.3 g
Kommentarer
Håller med Mikael,testade dock med 2 burkar och det var för lite sås ,så nästa gång kör jag i 3 burkar :)
Marie
2014-10-14Super gott! Men nästa gång tar vi två burkar crème fraîche, blev alldeles för lite sås.
Mikael
2012-04-10