Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Späckade parmaklubbor med pasta

Utsökta kycklingklubbor med parmaskinka, ost och pasta. De späckade parmaklubborna blir extra smakrika då du kokar dem i hönsbuljong. Servera med grön bandspaghetti och fräsch sallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina kycklingklubborna. Skär ett längsgående snitt i varje lår. Peta in en bit parmaskinka och en skiva ost i varje. Fäst ihop med tandpetare.
  2. Stek dem i olja på medelvärme. Salta och peppra. Späd med hönsbuljong på tärning. Låt efterkoka ca 10 minuter. Vänd köttet några gånger under tiden.
  3. Servera med grön bandspaghetti och en tomat- och löksallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pkt djupfrysta kycklingklubbor (à 1 kg)
  • 4 skivor parmaskinka
  • 1 bit ost
  • 2 msk olja
  • salt och peppar
  • 1 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
  • 4 port gröna bandspaghetti
  • tomater
  • lök
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer