Vanliga godisremmar innehåller inte särskilt många nyttigheter. Så vad sägs om att göra egna? Allt du behöver till dessa sega godingar är lingon och honung. Du kokar, mixar och låter sedan lingonsmeten torka i ett tunt lager i ugnen. Vips har du ett supergott godis!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2016
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Magnus
2021-09-25Hur länge håller de sig ?
Christin
2021-08-29Hej, Går remmarna att frysa ? Behåller de sin konsistens då?
Redaktionen ICAse
2021-09-06Hej Christin! Vi rekommenderar inte att frysa in remmarna. Som du skriver, kan remmarna tappa sin konsistens. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Anette
2020-12-21Hur mycket beräknar man att 3-4 cm ingefära är ungefär viktmässigt? Eller per cm kanske borde vara bättre att få en uppskattning om. De skiljer sig ofta i storlek, beroende på inköpsställe eller om det är ekologiskt eller ej.