Servera sötpotatis i ugn med kokt quinoa, marinerad tofu och en het grön chilisås som lite nyttigare vardagsmat. Färgstarkt, enkelt, vegetariskt och supergott! Minska på mängden chili för en mildare chilisås.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott!!! Men konstigt med såsen.. blir extremt lite, inte alls som på bilden. Vi blandade ut med (ganska mycket) grekisk yoghurt, blev toppen.
Lisa
2021-04-04Håller med alla i föregående kommentarer! Ordningen på tillagning var riktigt konstig. Marinera tofun först och fixa potatisen. Ha in båda i ugnen samtidigt-ish. Istället för 4 gröna chilifrukter så hade jag i en extra vitlök och chiliflingor i såsen. Jag insåg mitt i matlagningen att mängden sås definitivt skulle bli för lite och gjorde en egen variant. Jag hoppade över citronmeliss och hade i lite pressad citron istället. Dubblade mängden av allt och mixade ihop. Av nån konstig anledning blev min sås vit, men svingod! Toppade med lite koriander i serveringen.
Frida
2021-03-16Hej Frida! Tack för din feedback. Vi har nu ändrat ordningen för bättre flow i matlagningen där hemma. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-03-17Jättegod men fick så lite sås!!
Pirkko
2021-02-20