Här ”rubbas” laxfilén med koriander, spiskummin och muskovadosocker och grillas sedan med skinnsidan neråt så att inte köttet fastnar på gallret. En god grillrätt på lax med fantastiskt fräsch och spännande smak.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, om lämpliga tacoskal används.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Går det att göra med frysta laxbitar?
Anna
2023-03-08Älskar detta recept! Gör det varje sommar på grillen och även i ugnen. Gör alltid extra mango -salsa för det kommer gå åt!
Anna-lena
2021-05-14Fräscht och gott!
Pernilla
2020-07-22