Sorbet à la rose

Betyg 2.4 av 5.
27 personer har röstat
0
Sorbet à la rose

Vacker och förtjusande dessert som imponerar på både gäster och den som står dig närmast! Sorbet à la rose ska serveras iskall och toppas med hallonsaft eller grenadine för extra vackra färger och läcker smak.

Sorbet à la rose

Ingredienser

4 portioner
2   utslagna rosa rosor
3 dl  vatten
2 dl  socker
1 msk  pressad citron
någon droppe röd hushållsfärg
2   äggvitor

Till servering

grenadin eller hallonsaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Espresso Sorbetto
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mousserande clementinsorbet
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Melon- och jordgubbssorbet
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallon- och grapefruktsorbet
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga