Sorbet à la rose

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sorbet à la rose

Vacker och förtjusande dessert som imponerar på både gäster och den som står dig närmast! Sorbet à la rose ska serveras iskall och toppas med hallonsaft eller grenadine för extra vackra färger och läcker smak.

Sorbet à la rose

Ingredienser

4 portioner
2 utslagna rosa rosor
3 dl vatten
2 dl socker
1 msk pressad citron
någon droppe röd hushållsfärg
2 äggvitor

Till servering

grenadin eller hallonsaft

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mousserande clementinsorbet
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sorbet float med melon
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrussorbet med ångad maräng och rostade nötter
Betyg 3.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Citronparfait med grenadinesirap och granatäpple
Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mumsiga maränger
Betyg 3.7 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad