Sorbet à la rose

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sorbet à la rose

Vacker och förtjusande dessert som imponerar på både gäster och den som står dig närmast! Sorbet à la rose ska serveras iskall och toppas med hallonsaft eller grenadine för extra vackra färger och läcker smak.

Sorbet à la rose

Ingredienser

4 portioner
2 utslagna rosa rosor
3 dl vatten
2 dl socker
1 msk pressad citron
någon droppe röd hushållsfärg
2 äggvitor

Till servering

grenadin eller hallonsaft

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Sorbet float med melon
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mumsiga maränger
Betyg 3.7 av 5.68 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrussorbet med ångad maräng och rostade nötter
Betyg 3.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Citronparfait med grenadinesirap och granatäpple
Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grefve Pehrs äppelsorbet
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cloud bread
Betyg 3.7 av 5.342 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad