Espresso Sorbetto
![Espresso Sorbetto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_160551/cf_259/espresso_sorbetto.jpg)
Kristalliserad espresso som med hjälp av hårdvispad äggvita förvandlas till en krämig sorbetto. Mortla några kaffebönor och strössla på toppen, krön det hela med mynta.
![Espresso Sorbetto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_160551/cf_259/espresso_sorbetto.jpg)
Ingredienser
2 portioner
6 espresso (gärna Lavazza Caffé Espresso) (6 espresso motsvarar ca 1 1/2 dl)
1 äggvita
1 msk socker (rågad)
Topping
krossade kaffebönor
mynta
För alla
Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Recept och bild i samarbete med Lavazza.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer