Espresso Sorbetto

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Espresso Sorbetto

Kristalliserad espresso som med hjälp av hårdvispad äggvita förvandlas till en krämig sorbetto. Mortla några kaffebönor och strössla på toppen, krön det hela med mynta.

Espresso Sorbetto

Ingredienser

2 portioner
6   espresso (gärna Lavazza Caffé Espresso) (6 espresso motsvarar ca 1 1/2 dl)
1   äggvita
1 msk  socker (rågad)

Topping

krossade kaffebönor
mynta

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Lavazza.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Espressobullar
Betyg 4.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karamellig Shakerato
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Caffé Cubano
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Afternoon delight
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Espresso Creme Brûlée
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glassig Espressoshake
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga