Espresso Sorbetto

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Espresso Sorbetto

Kristalliserad espresso som med hjälp av hårdvispad äggvita förvandlas till en krämig sorbetto. Mortla några kaffebönor och strössla på toppen, krön det hela med mynta.

Espresso Sorbetto

Ingredienser

2 portioner
6 espresso (gärna Lavazza Caffé Espresso) (6 espresso motsvarar ca 1 1/2 dl)
1 äggvita
1 msk socker (rågad)

Topping

krossade kaffebönor
mynta

Gör så här

00:30:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Espressobullar
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caffé Cubano
Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Afternoon delight
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karamellig Shakerato
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Espresso Creme Brûlée
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Glassig Espressoshake
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad