Soppa Tom ka kai

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Soppa Tom ka kai

Underbar thailändsk soppa med bland annat kycklingfilé, ostronskivling, citrongräs, tamarindpasta och kokosmjölk. En soppa som fullständigt sjuder av smak. Servera din Tom ka kai tillsammans med jasminris.

Soppa Tom ka kai

Ingredienser

4 portioner
500 g kycklingfilé
300 g ostronskivling
1 citrongräs
125 g salladslök
6 dl hönsbuljong
6 limeblad
6 piri-piri
2 msk fisksås
4 tsk tamarindpasta
2 msk sweet mango sauce
1 burk kokosmjölk (à ca 400 g)
jasminris till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Asiatisk fisksoppa
Betyg 2.5 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tom ka gai – thailändsk kycklingsoppa
Betyg 3.9 av 5.
140 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig mango med kokospudding
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tom ka gai
Betyg 3.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med grön curry och bambuskott
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga