Ingen midsommar utan tårta! Den här varianten är helt glutenfri med en botten gjord på mandelmassa, ägg, smör och hallon. Servera tårtan med färska jordgubbar, hallon och vispad grädde smaksatt med vaniljpulver!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2018
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret och vispgrädden mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 8 bitar.
Kommentarer
Lisbeth
2021-04-14Lätt att göra. Snabbt! Det jobbigaste var att riva mandelmassa. Lisbeth Santesson
Lena
2020-08-18Kan jag baka botten en dag innan den ska ätas,,,? Eller är den godast samma dag?
Redaktionen ICAse
2020-08-18Hej Lena! Det går bra, du kan även frysa in den om du vill baka den ännu tidigare. Lycka till och hoppas du gillar kakan. Hälsningar Ulrika
Wictoria
2020-06-18Kan verkligen rekommendera! Enkel, snabb och sagolikt god!