Utsökt sommartårta med hallon, nötter och vaniljkräm. Tårtan med ljuvlig hasselnötsbotten, suverän vaniljkräm och knapriga savoiardikex är en dröm att servera!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Tårtan innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria kex.
OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den godaste tårta man kan tänka sig.
Elisabeth
2013-04-13Jag gjorde denna mjölkfri genom att använda färdig vaniljvisp blandat med vispbar mjölkfri grädde och extra vaniljstång för att göra vaniljsåsen, la i gelatin för att få den att stelna lite. Bytte färska hallon mot jordgubbssylt och färska jordgubbar!
Marina
2010-06-26