Sommarskål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sommarskål

Fräsch sommardessert av jordgubbar, persika, socker och vitt vin. Garnera gärna denna lättlagade dessert med citronmeliss och servera spröda havreflarn till sommarskålen.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Sommarskål

Ingredienser

6 portioner
2 l  jordgubbar
3   mogna persikor
1/2 dl  socker
1   flaska halvtorrt vitt vin
citronmeliss (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bellinifloat med persika och hallon
Betyg 3.2 av 5.
191 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad persika med brynt smör och pistagenötter
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med kardemummagrädde och nötter
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårsangria
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Persikogelato med mandelkrokant
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga