Sommarmacka med äppelmajonnäs

Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
0
Sommarmacka  med äppelmajonnäs

Den här sommarmackan är perfekt i lunchlådan eller att ta med på utflykten. Majonnäsen har fått smak av pepparrot, dijonsenap, persilja och rivna syrliga äpplen. Ge brödet en skjuts i stekpannan så att det får en lite knaprig yta.

Sommarmacka  med äppelmajonnäs

Ingredienser

4 portioner

Äppelmajonnäs

1   syrligt äpple
1 msk  riven färsk pepparrot
1/2 dl  hackad persilja
1 msk  dijonsenap
1 dl  majonnäs
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
1 krm  tabasco

Macka

2   tomater
1/2   kruka romansallad
8   skivor surdegsbröd
120 g  pastrami i skivor
1 dl  skivad saltgurka
smörgåspapper

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1613 KJ / 386 kCal
Fett22 g
Salt3 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Rågmacka med rödbetssallad och isterbandscrunch
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Hot tuna melt
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Tonfiskröra med äpple
Betyg 4.6 av 5.
66 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färskost med ansjovis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga