Solrosbröd med grovsalt

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Solrosbröd med grovsalt

Att baka sitt eget matbröd är roligt, nyttigt och billigt. Detta solrosbröd med grovsalt tar lite tid, men blir smakrikt och gott. Ät det varma brödet direkt eller njut det till frukost eller lunch med sallad eller soppa.

Solrosbröd med grovsalt

Ingredienser

1 bröd
5 dl  ljust öl
1/2 dl  matolja
50 g  färsk jäst
2 msk  ljus sirap
1/2 msk  salt
1 dl  skalade solrosfrön
1 1/3 l  vetemjöl
grovsalt att strö över

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Danskt rågbröd
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brytbröd med havre och råg
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsbröd med yoghurt
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel focaccia med torrjäst
Betyg 2.9 av 5.
79 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vörtbröd eller bullar
Betyg 3.7 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Danskt surdegsbröd med pumpakärnor och torkad frukt
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga