Sätt degen till det här smakfulla, kalljästa brytbrödet på kvällen. Grädda på morgonen dagen efter och känn lyxen av nybakat till frukost. Linfrön och solrosfrön i brödet ger extra karaktär och gott crunch.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad är måttet på långpannan? Min får inte plats i kylen!
Roxana
2023-02-18Brödet blev jättesalt och det är inte konstigt då det enligt receptet ska vara 3 tsk salt. Nästa gång kommer jag minska salt mängden till hälften. I övrigt jättegott bröd och lättbakat.
Erika
2023-01-07Jag köper sällan Vetemjöl Special, hur ska jag göra annorlunda om jag har vanligt vetemjöl?
Julie
2022-09-17Hej Julie! Det går bra att baka detta bröd med vanligt vetemjöl om du inte har vetemjöl special. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-09-19