Baka eget danskt rågbröd! Mörkt, saftigt och smakrikt bröd fullproppat med linfrön, solrosfrön och sesamfrön. Perfekt till frukosten eller som bas till de danska delikatesserna smörrebröd. Brödet tar sin tid att baka så planera in brödbaket i god tid.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2022
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Besviken! Inte genombakad efter 1,5 tim i 175 grader. Innetemp 98 grader men fortfarande blöt. Fick bakar om utan form i 1 timme till.
Wolfgang
2022-11-15Det här är inte riktigt danskt rågbröd. Det är för mycket vetemjöl i samt jäst. Riktigt rågbröd innehåller rågmjöl, rågkärnor, salt, vatten och rågsurdeg. Jag blev nyfiken på vad ni kunde kalla dansk rågbröd men kommer inte att baka det.
Marianne
2022-03-18