Sojamarinerad pak soi med ingefära

6
0
Sojamarinerad pak soi med ingefära

Asiatiska smaker är aldrig fel till en bit kött, fisk eller tofu. Den sojamarinerade pak soien är en riktig höjdare oavsett vad du slänger på grillen. Låt marinera i 20 minuter innan servering så får den mycket smak men behåller sin krispighet. Toppa med sesamfrön för extra crunch!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Sojamarinerad pak soi med ingefära

Ingredienser

4-6
500 g pak soi
1 rödlök
1/2 dl japansk soja
2 msk rapsolja
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk sesamolja
1 - 2 tsk srirachasås
1 msk riven ingefära
1 dl färsk hackad basilika
1 msk rostade sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 469 KJ / 112 kCal
Fett 9 g
Salt 2.22 g
Kolhydrater 6 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden