Sojamarinerad pak soi med ingefära

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Sojamarinerad pak soi med ingefära

Asiatiska smaker är aldrig fel till en bit kött, fisk eller tofu. Den sojamarinerade pak soien är en riktig höjdare oavsett vad du slänger på grillen. Låt marinera i 20 minuter innan servering så får den mycket smak men behåller sin krispighet. Toppa med sesamfrön för extra crunch!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Sojamarinerad pak soi med ingefära

Ingredienser

4-6 portioner
500 g  pak soi
1   rödlök
1/2 dl  japansk soja
2 msk  rapsolja
1 msk  färskpressad limejuice
1 tsk  sesamolja
1 - 2 tsk  srirachasås
1 msk  riven ingefära
1 dl  färsk hackad basilika
1 msk  rostade sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi469 KJ / 112 kCal
Fett9 g
Salt2.22 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grönkålssallad med pepparrot och yozo
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Srirachamajonnäs
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ingefärs- och sesammarinad
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glaze
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pak choi asian style
Betyg 3.8 av 5.
34 personer har röstat
Under 15 min att tillaga