Sojamarinerad pak soi med ingefära
Asiatiska smaker är aldrig fel till en bit kött, fisk eller tofu. Den sojamarinerade pak soien är en riktig höjdare oavsett vad du slänger på grillen. Låt marinera i 20 minuter innan servering så får den mycket smak men behåller sin krispighet. Toppa med sesamfrön för extra crunch!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
Ingredienser
4-6 portioner
500 g pak soi
1 rödlök
1/2 dl japansk soja
2 msk rapsolja
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk sesamolja
1 - 2 tsk srirachasås
1 msk riven ingefära
1 dl färsk hackad basilika
1 msk rostade sesamfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi469 KJ / 112 kCal
Fett9 g
Salt2.22 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentarer