Sojamarinerad pak soi med ingefära

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Sojamarinerad pak soi med ingefära

Asiatiska smaker är aldrig fel till en bit kött, fisk eller tofu. Den sojamarinerade pak soien är en riktig höjdare oavsett vad du slänger på grillen. Låt marinera i 20 minuter innan servering så får den mycket smak men behåller sin krispighet. Toppa med sesamfrön för extra crunch!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Sojamarinerad pak soi med ingefära

Ingredienser

4-6 portioner
500 g pak soi
1 rödlök
1/2 dl japansk soja
2 msk rapsolja
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk sesamolja
1 - 2 tsk srirachasås
1 msk riven ingefära
1 dl färsk hackad basilika
1 msk rostade sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi469 KJ / 112 kCal
Fett9 g
Salt2.22 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chili- och citrusmajonnäs
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad kyckling med citrongräs & chili
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chilimarinad till räkor
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Srirachamajonnäs
Betyg 4.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatisk fänkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga