Buffalokyckling i salladsblad med ädelostdressing
Kul plock! Låt var och en fylla salladsblad med chilihet kyckling i buffalosås och ädeloströra i väntan på grillen. Toppa buffalokycklingen med en smörsås på vitlök och den heta chilisåsen srirasha och rostade hasselnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017
Ingredienser
8-10 bufféportioner
Ädelostdressing
100 g ädelost
2 dl turkisk yoghurt (10%)
500 g kycklinglårfiléer
2 gemsallad
1 msk olja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Buffalosås
50 g smör
1 - 2 msk srirachasås
1 pressad vitlöksklyfta
Topping
1 dl hackade, rostade hasselnötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1085 KJ / 260 kCal
Fett20 g
Salt0.96 g
Kolhydrater3 g
Protein17 g
Kommentarer