Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter

Ugnsbakad spetskål med soja, blodapelsin och salta jordnötter ger dig en härlig och fantastisk god rätt som lätt blir en favorit på bordet. De söta blodapelsinerna matchar sältan i sojan och jordnötterna fint och bakad spetskål har en mjuk och fin smak.

Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter

Ingredienser

4 portioner
1 litet spetskålshuvud (à ca 400 g)
3 msk olja
2 1/2 msk japansk soja
svartpeppar
3 blodapelsiner
1 dl saltade jordnötter
1 kruka koriander

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott. Bytte olja mot brynt smör

    Tove sophie

Näringsvärde per portion

Energi1149 KJ / 275 kCal
Fett18 g
Salt2 g
Kolhydrater18 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Apelsin- och paprikasallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marängtoppade apelsinhalvor
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Syrlig smoothie med blodapelsin
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad