Snittar med räkröra

Ta genvägen via färdig räksallad som du enkelt piffar i asiatisk smakriktning med extra räkor, inlagd ingefära och sesamolja. Bjud räkröran på spröda bitar tunnbrödschips och toppa med nori, sesamfrön och gärna färsk koriander. Voilà – tilltugg deluxe!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Ingredienser
ca 35 portioner
1 ask räksallad (à 350 g)
100 g små skalade räkor
2 msk strimlad gari (inlagd ingefära)
1 tsk sesamolja
ca 35 bitar tunnbrödschips (eller hårt tunnbröd)
1/4 finklippt noriark
1 1/2 msk rostade sesamfrön
Till garnering
färsk koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi380 KJ / 91 kCal
Fett6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater8 g
Protein2 g
Kommentarer
3 stMycket gott och enkelt som både förrätt o litet kvällsmål
Inga-lill
Är det ”vanlig” färdig räksallad som avses?
Annika
Hej Annika! Ja, det är tanken att detta recept ska vara snabbt och enkelt men med det lilla extra. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Jättefina recept, dom kommer jag att använda mig av ofta, tack
Britt-inger