Snittar med gubbröra

Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat
0
Snittar med gubbröra

En klassisk gubbröra, enkel att förbereda och blir ännu godare om den får stå till sig lite. Det salta från ansjovisen och det syrliga från crème fraichen möter smaken från rågcrostinin på ett bra sätt. Perfekt till vickning, midsommarbordet eller att ta med till er picknick.

Snittar med gubbröra

Ingredienser

6 portioner
6 ansjovisfiléer
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
2 kokta ägg
2 msk hackad gräslök
vitpeppar efter smak
6 st rågcrostini med havssalt och olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
301 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi538 KJ / 129 kCal
Fett8.8 g
Salt0.51 g
Kolhydrater7.7 g
Protein4.3 g

Testa liknande recept

Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med getostkräm, honung och havtornsmarmelad
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tilltugg med handskalade räkor, aioli och gräslök
Betyg 3.2 av 5.
101 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skagensnittar toppade med löjrom
Betyg 3 av 5.
166 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Romsås med röd stenbitsrom
Betyg 3.9 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med lenrimmad laxros och dillyoghurt
Betyg 3.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga