Getost med färska fikon & parmaskinka
Denna lite annorlunda förrätt bestående av getost med färska fikon och parmaskinka kommer bli en succé! Rulla ihop den smakrika skinkan fylld med krämig ostmassa och söta bitar fikon och servera direkt med lite rostade solrosfrön på toppen.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005
Ingredienser
12 st
100 g chèvre
2 msk crème fraiche eller kvarg
svartpeppar
1 1/2 tsk honung
salt
2 fikon
6 skivor parmaskinka
rostade solrosfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mumsigt litet tilltugg som passar perfekt till välkomstbubblet. Jag hade pistagenötter istället för solroskärnor och det var jättegott. Snåla inte med fikonen!
Lena
2012-04-29En mycket annorlunda och god rätt. Jag skalade av det yttersta lagret på fikona
Peter
2008-02-15Med färska Fikon är denna rätt utsökt god,kan inte jämföras med dadlar enligt mitt tycke.
Monica
2006-11-06