Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Härliga snittar som får underbar smak av getost och ett täcke av rostade, salta solrosfrön. Blanda chèvreost och kvarg innan du brer ut över några skivor kavring. Doppa sedan i frön och skär ut snittar som dekoreras med klyftor av äpple eller päron.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Snitt med chèvre och rostade solrosfrön

Ingredienser

20 st
100 g chèvre (getost)
4 msk kvarg
5 skivor kavring
rostade salta solrosfrön
1 äpple eller päron

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hur kan det bli 20 stycken av 5 skivor? Även om man delar varje skiva i 2, kan det inte bli 20.

    Eva

Näringsvärde per st

Energi220 KJ / 53 kCal

Testa liknande recept

  • Getost med färska fikon & parmaskinka
    Betyg 3.1 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxiga små snittar
    Betyg 2.3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ljummen sallad med getostcrème
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrecrème
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad