Snabbt majsbröd

Betyg 3.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Snabbt majsbröd

Sugen på bröd till soppan? Gör då dessa goda, snabba majsbröd med innehåll av bland annat paprika, majs och kvarg. Strö över mozzarellaost på ditt utbakade, äggpenslade bröd och grädda tills de har fin färg. Servera det saftiga majsbrödet varmt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Snabbt majsbröd

Ingredienser

30 bullar
1/2 röd paprika
1 liten rödlök
1 burk majskorn (à ca 340 g)
1 burk kvarg gourmet (à ca 250 g)
1/2 tsk paprikapulver
1 krm socker
1 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
20 g bakpulver (20 g motsvarar ca 4 tsk)
2 msk finhackad gräslök
25 g vetegroddar (25 g groddar motsvarar ca 6 msk)
425 g vetemjöl (425 g motsvarar ca 7 dl)
1 dl mjölk
2 dl olivolja
1 ägg
125 g riven mozzarella

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Chokladmousse med kvarg
    Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paprikaägg
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Små laxägg
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsin- och vallmokaka
    Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färska morgonbröd
    Betyg 3.1 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad