Basilika- och dillsill

Betyg 2.7 av 5.
76 personer har röstat
0
Basilika- och dillsill

En god och krämig sill som gärna får stå och vila något dygn före servering. Basilika och dill ger en mjuk men bestämd smak – och en härligt pastellgrön färg.

Basilika- och dillsill

Ingredienser

4 portioner
420 g inläggningssill på minuten
1 kruka basilika
1 liten knippe dill
1 liten vitlöksklyfta
1 ägg
1 msk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 dl olja
1 dl crème fraiche
1 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
76 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1760 KJ / 421 kCal
Fett41.3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater1.9 g
Protein11.5 g

Testa liknande recept

Kycklingbullar
Betyg 2.5 av 5.
153 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och senapssill
Betyg 2.8 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julsill
Betyg 2.4 av 5.
266 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Sill med senapskräm och krasse
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Lingonsill med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga