Snabb tryffelfudge

Fudge med mörk choklad och hasselnötter. Enkel och snabb att blanda ihop, men behöver ett par timmar på sig för att stelna. Perfekt att packa in fint och ta med som present i juletider. Gör en stor sats och förvara det som blir över i kylen, de kommer garanterat att gå åt.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi609 KJ / 146 kCal
Fett10 g
Salt0.06 g
Kolhydrater10 g
Protein3 g
Kommentarer
5 stBehöver dessa slås in i papper eller kan de förvaras ”löst” i en burk?
Mathilda
Galet gott och enkelt att göra!
Katarina
Kan man byta ut mörk choklad mot ljus typ Marabou apelsin choklad?
Angelica
Hej Angelica! Vi har inte provlagat med annan choklad än det som står i receptet men tror att det funkar bra att välja en mjölkchoklad av valfri sort. Lycka till med godiset! Hälsningar Elina
ICA-köket
Jag är egentligen inte vän av choklad men jösses vad detta blev gott!
Cecilia
Ska det vara sötad eller osötad kondenserad mjölk?
Elin
Hej Elin! Vi har använt oss av den sötade kondenserade mjölken och tror det blir det bästa. Hälsningar Michelle
ICA-köket