Ibland ska maten stå på bordet fortare än kvickt. Ta genvägen över färdig barbecuesås och laga en snabb chiligryta! Vill du ha mer smak eller är du extra hungrig? Stek med lite strimlad chorizo, tillsätt kokta bönor och smaka av med finhackad färsk chili.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016
Kontrollera noga innehållet i barbecuesåsen.
Gör glutenfri: välj glutenfri vegofärs.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri vegofärs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag har gjort denna rätt många ggr och brukar låta alla ingredienser (adderar en vitlöksklyfta och en chili samt lite sirap) puttra sakta i en gryta i ca 30-40 minuter. Sen adderar jag bönorna (2 paket) och låter de puttra med i 10 minuter till.
John
2022-10-25Enkelt
Emelie
2021-06-27Jättegott och enkelt recept men 3 dl vatten är för mycket! Jag har nu kokat i 10 minuter och den är fortfarande för blöt. Hade räckt med hälften.
Joakim
2020-03-09Hej Joakim! Tack för din kommentar! Våra kockar har provlagat receptet på nytt och de har justerat mängden vatten till 1 1/2 dl, vilket vi har också ändrat i receptet. Vad bra att du gillade receptet trots att det var för mycket vatten i. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-03-13