Snabb sill med japansk touch

Betyg 4.4 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Snabb sill med japansk touch

Wasabi och riven ingefära ger 5-minuterssillen sting med japansk touch. Gräddfil och majonnäs gör sillen krämig. Enkel hemgjord sill som passar perfekt på helg buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Snabb sill med japansk touch

Ingredienser

4 portioner
1 förp 5-minuterssill i bitar (à 420 g)
1 1/2 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
1 msk wasabipasta
1 msk riven ingefära
2 msk finhackad gräslök (spara lite till dekoration)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Mycket god sill. Ett önskemål till julbordet varje år.

    Stina

  • Väldigt bra och god sill blir det 👌🏻 Dock ökade jag på både wasabi och ingefäran.

    David

  • Mycket gott ökade både wasabi och ingefära till det dubbla för att öka den asiatiska touchen. Blev en favorit på lul lunchbuff'en..

    Rolf

Näringsvärde per portion

Energi1991 KJ / 476 kCal
Fett38 g
Salt0.9 g
Kolhydrater16 g
Protein18 g

Testa liknande recept

  • Tranbärssill med apelsin
    Betyg 3.1 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlökssill med citron
    Betyg 4.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Senapssill med färsk dragon
    Betyg 2.5 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med äpple, lök och svecia
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sill med ramslök och citron
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vårlig basilikasill
    Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad