Laga snabbt och enkelt din egen rödbetssallad! Blanda krämig majonnäs och crème fraiche med senap och farin. Tillsätt slutligen rödbetorna och blanda så att röran får en ljuvlig färg innan servering.
Fri från gluten.
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Liselott
2007-12-17Gott och enkelt, mycket smak. Gjorde som föregående, tog skivade rödbetor, följde receptet för övrigt.
Frida
2004-12-20Jag gjorde så att jag hackade ett halvt äpple& en halv inlagd hel ättiksgurka&lät det rinna av ihop med de tärnade rödebetorna. Men jag gjorde också så att istället för hela rödbetor tog jag ICA's skivade rödbetor, gick snabbare än med hela! Plus en extra msk farin..Men man måste först smaka sig fram. Låt den stå en dag innan servering så har den stått till sig!