Snabb fiskgratäng med ajvar och parmesankrisp

Ta genvägen över frysta fisktärningar nästa gång du lagar fiskgratäng. Toppa med paprikaröran ajvar relish blandad med crème fraiche och strö över persilja, brödsmul och parmesan. Turbosnabbt och supergott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stSupergott!
Sara
Så enkelt att laga och så gott. Även småbarn gillar den!
Nalleli
Är det meningen att man ska tina fisken innan man lägger den i formen? Det har inte jag gjort så nu har den snart varit i ugnen 1 timme! Hoppas den är klar när jag tar ut den ur ugnen....
Emelie
Hej Emelie! Nej tanken är att fisken är fryst när man lägger ner den i formen. Ugnar kan variera i värme men det låter märkligt att det tagit så lång tid att få fisken klar. Hoppas det smakade bra när du äntligen fick din middag. Hälsningar Ulrika
ICA-köket