Här är ett recept på en läcker och matig smulpaj med rödlök, kassler och aubergine. Till den gör du en härlig sås på dijonsenap och gräddfil som tillsammans med pajen skapar en förträfflig smakkombination. Perfekt som bjudmat!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2011
Rätten är äggfri.
Glutenfri: byt ut mjölet mot glutenfri finmix.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett. Använd laktosfri gräddfil.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot sour supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2022-04-11Torraste vi ätit, usch!
Malin
2011-11-26Mycket godare om man byter ut kasslern mot köttfärs och kompletterar med champinjoner.
Petra
2011-10-02Jag testade med att smula fetaost och klicka lite creme av soltorkade tomater över. Och använde mig av Josefines sås. Dessutom så missade jag rödlök, så det blev gul lök istället;) Men mumsigt iallfall!