Smörrebröd med sill

Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Smörrebröd med sill

Detta matjessmörrebröd passar utmärkt som läcker förrätt. Klicka på din röra av ägg, lök, senap och crème fraiche på ett mörkt bröd och toppa med matjessill och krispig, skivad lök. En grön dillkvist på toppen ger ett extra blickfång vid servering.

Smörrebröd med sill

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
2 ägg
1 rödlök
1 kruka gräslök
1 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
4 skivor mörkt bröd
dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Maken var mer nöjd än jag. Tyvärr är jag ingen fan av rå lök, så jag får skylla mig själv

    Gunilla

Näringsvärde per portion

Energi1549 KJ / 370 kCal

Testa liknande recept

  • Sillgodis
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjessill med kokta gulbetor
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nubbesallad (lättare variant)
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad