Smörrebröd med serranoskinka och svamptapenade

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Smörrebröd med serranoskinka och svamptapenade

Smörrebröd med Serranoskinka och svamptapenade är medelhavsinspirerade och delikata snittar som är utmärkta på drinkpartyt eller som förrätt. Svamptapenaden tillsammans med Serranoskinka och lök skapar en himmelsk smakupplevelse!

Smörrebröd med serranoskinka och svamptapenade

Ingredienser

10 smörrebröd
250 g  svamp
2   schalottenlökar
2   vitlöksklyftor
5 msk  olivolja
1 dl  riven parmesan
1   kruka bladpersilja
1   stor silverlök
smör eller margarin
10   skivor mörkt bröd
10   skivor serranoskinka

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Serranoskinka med melon
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pintxos
Betyg 2.5 av 5.
182 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär
Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sparris med serranoskinka och ostvinägrett
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svamptapenade
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nannes heta skinkmacka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga