Smörrebröd med serranoskinka och svamptapenade
![Smörrebröd med serranoskinka och svamptapenade](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17817/cf_259/smorrebrod_med_serranoskinka_och_svamptapenade.jpg)
Smörrebröd med Serranoskinka och svamptapenade är medelhavsinspirerade och delikata snittar som är utmärkta på drinkpartyt eller som förrätt. Svamptapenaden tillsammans med Serranoskinka och lök skapar en himmelsk smakupplevelse!
![Smörrebröd med serranoskinka och svamptapenade](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17817/cf_259/smorrebrod_med_serranoskinka_och_svamptapenade.jpg)
Ingredienser
10 smörrebröd
250 g svamp
2 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
5 msk olivolja
1 dl riven parmesan
1 kruka bladpersilja
1 stor silverlök
smör eller margarin
10 skivor mörkt bröd
10 skivor serranoskinka
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer