Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

6
1
Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Lufttorkad skinka, serrano eller prosciutto serveras tillsammans med smulad ädelost, mandel och torkade tranbär. Lätt fixat och väldigt gott! En perfekt sista-minuten-rätt som passar till både glöggfest och självaste julafton.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
12 skivor lufttorkad serranoskinka eller prosciutto
olivolja
100 g ädelost
3/4 dl hackad mandel
3/4 dl torkade tranbär

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Hanna

2018-12-11

Underbart gott!

Näringsvärde per portion

Energi 880 KJ / 210 kCal
Fett 14 g
Salt 1 g
Kolhydrater 10 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept