Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

4
1
Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Lufttorkad skinka, serrano eller prosciutto serveras tillsammans med smulad ädelost, mandel och torkade tranbär. Lätt fixat och väldigt gott! En perfekt sista-minuten-rätt som passar till både glöggfest och självaste julafton.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Ingredienser

6 portioner
12
skivor lufttorkad serranoskinka eller prosciutto
-
olivolja
100 g
ädelost
3/4 dl
hackad mandel
3/4 dl
torkade tranbär

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Hanna

12/11/2018

Underbart gott!

Näringsvärde per portion

Energi 880 KJ / 210 kCal
Fett 14 g
Salt 1 g
Kolhydrater 10 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept