Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Lufttorkad skinka med ädelost och tranbär

Lufttorkad skinka, serrano eller prosciutto serveras tillsammans med smulad ädelost, mandel och torkade tranbär. Lätt fixat och väldigt gott! En perfekt sista-minuten-rätt som passar till både glöggfest och självaste julafton.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg ut skinkan på ett fat. Ringla olivolja över.
  2. Toppa med smulad ädelost, mandel och tranbär.

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 12 skivor lufttorkad serranoskinka eller prosciutto
  • olivolja
  • 100 g ädelost
  • 3/4 dl hackad mandel
  • 3/4 dl torkade tranbär
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer