Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad

Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad är små, delikata brödsnittar med en ljuvlig och hemgjord rödlöksmarmelad. Det tillsammans med kalkon, färskost och timjan skapar en luxuös och otroligt god smakkombination!

Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad

Ingredienser

10 smörrebröd
3 stora röda lökar
2 msk olivolja
1/2 dl flytande honung
1 dl rött vin eller rött matlagningsvin
salt
svartpeppar
smör eller margarin
10 skivor mörkt bröd
20 skivor rökt kalkon
2 askar färskost med vitlök och örter (à 125 g)
1 kruka färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rågbröd med stekt ägg, avokadokräm & kalkon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Medelhavsburgare med kalkon och färskost
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsstekt kalkon från Tomte-Lilla
Betyg 3.4 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig helgkalkon
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pesto och kalkon på majskaka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsstekt kalkon med saffran & citron
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga