Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad
![Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17818/cf_259/smorrebrod_med_rokt_kalkon_och_lokmarmelad.jpg)
Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad är små, delikata brödsnittar med en ljuvlig och hemgjord rödlöksmarmelad. Det tillsammans med kalkon, färskost och timjan skapar en luxuös och otroligt god smakkombination!
![Smörrebröd med rökt kalkon och lökmarmelad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17818/cf_259/smorrebrod_med_rokt_kalkon_och_lokmarmelad.jpg)
Ingredienser
10 smörrebröd
3 stora röda lökar
2 msk olivolja
1/2 dl flytande honung
1 dl rött vin eller rött matlagningsvin
salt och svartpeppar
smör eller margarin
10 skivor mörkt bröd
20 skivor rökt kalkon
2 askar färskost med vitlök och örter (à 125 g)
1 kruka färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer