Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Tilltugg med lammkorv, kronärtskockskräm och hemmagjorda lökringar stekta gyllene i olivolja. Gör snittarna på crostini, frasiga skorpor från Medelhavet, som du gjort själv genom att skiva baguette och rosta i ugnen. En enkel snitt som också är god som tapas eller till förrätt.

Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
250 g rödbetor
1 kruka persilja
1 äggula
1 msk svensk senap
1 tsk vitvinsvinäger
1 dl matolja
flingsalt
peppar
1 msk riven pepparrot
300 g isterband
1 msk smör eller margarin
8 skivor danskt rågbröd
1 dl rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2245 KJ / 537 kCal
Fett44.1 g
Kolhydrater22.9 g
Protein14.4 g

Testa liknande recept

Rågmacka med rödbetssallad och isterbandscrunch
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kroppkakor med isterbandsfyllning och brynt smör
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetssoppa med isterbandssmul och Västerbottensost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isterbandspudding
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Isterband med gräslöksstuvad potatis
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga