Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Tilltugg med lammkorv, kronärtskockskräm och hemmagjorda lökringar stekta gyllene i olivolja. Gör snittarna på crostini, frasiga skorpor från Medelhavet, som du gjort själv genom att skiva baguette och rosta i ugnen. En enkel snitt som också är god som tapas eller till förrätt.

Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
250 g  rödbetor
1   kruka persilja
1   äggula
1 msk  svensk senap
1 tsk  vitvinsvinäger
1 dl  matolja
flingsalt
peppar
1 msk  riven pepparrot
300 g  isterband
1 msk  smör eller margarin
8   skivor danskt rågbröd
1 dl  rostad lök

För alla

Kontrollera innehållet i isterbanden. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria isterband. Ersätt den rostade löken med färsk skivad lök.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2245 KJ / 537 kCal
Fett0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Rågmacka med rödbetssallad och isterbandscrunch
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kroppkakor med isterbandsfyllning och brynt smör
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Borsjtj med isterbandssmul och Västerbottensost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isterbandspudding
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga