Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

1
0
Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Tilltugg med lammkorv, kronärtskockskräm och hemmagjorda lökringar stekta gyllene i olivolja. Gör snittarna på crostini, frasiga skorpor från Medelhavet, som du gjort själv genom att skiva baguette och rosta i ugnen. En enkel snitt som också är god som tapas eller till förrätt.

Smörrebröd med isterband, rödbetssallad och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
250 g rödbetor
1 kruka persilja
1 äggula
1 msk svensk senap
1 tsk vitvinsvinäger
1 dl matolja
flingsalt
peppar
1 msk riven pepparrot
300 g isterband
1 msk smör eller margarin
8 skivor danskt rågbröd
1 dl rostad lök

För alla

Kontrollera innehållet i isterbanden. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria isterband. Ersätt den rostade löken med färsk skivad lök.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2245 KJ / 537 kCal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Läs mer om näringsvärden