Smörrebröd ansjovis royal
![Smörrebröd ansjovis royal](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34479/cf_259/smorrebrod_ansjovis_royal.jpg)
Fixa ett smarrigt smörrebröd med ansjovis royal. Du behöver bland annat grädde, rågbröd, gräddfil och ansjovis. En lyxig och välsmakande dansk smörgås.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011
![Smörrebröd ansjovis royal](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34479/cf_259/smorrebrod_ansjovis_royal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk smör
1 dl vispgrädde
4 ägg
2 msk ansjovisspad
smör till formen
4 tunna skivor danskt rågbröd
smör till brödet
1 dl gräddfil
1 burk ansjovisfiléer (à ca 55 g)
2 msk finhackad rödlök
2 msk finhackad stjälkselleri + ev några selleriblad
För alla
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde, gräddfil och laktosfritt smör. Kontrollera innehållet i brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer