Smörrebröd ansjovis royal

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Smörrebröd ansjovis royal

Fixa ett smarrigt smörrebröd med ansjovis royal. Du behöver bland annat grädde, rågbröd, gräddfil och ansjovis. En lyxig och välsmakande dansk smörgås.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Smörrebröd ansjovis royal

Ingredienser

4 portioner
2 msk  smör
1 dl  vispgrädde
4   ägg
2 msk  ansjovisspad
smör till formen
4   tunna skivor danskt rågbröd
smör till brödet
1 dl  gräddfil
1   burk ansjovisfiléer (à ca 55 g)
2 msk  finhackad rödlök
2 msk  finhackad stjälkselleri + ev några selleriblad

För alla

Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde, gräddfil och laktosfritt smör. Kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sillsallad med äpple, selleri och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserad stjälkselleri
Betyg 4.3 av 5.
33 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Birgittas bästa köttbullar
Betyg 2.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hyvlat äpple med selleri, chili och lime
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smörrebröd med potatis och sparris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Älgköttbullar med kryddpeppar
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga