Smörfräst matvete med spenat

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smörfräst matvete med spenat

Här är ett gott och fräscht recept på smörfräst matvete med spenat som innehåller nyttiga fetter, bra kolhydrater, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Lätt att göra och gott att äta som det är eller tillsammans med till exempel en bit kött.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 1999

Smörfräst matvete med spenat

Ingredienser

6 portioner
500 g matvete
500 g färsk spenat (500 g färsk motsvarar 250 g djupfryst)
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt
svartpeppar ur kvarn
rivet skal av 1/2 citron och ev lite saft
lite ljusa russin blötlagda i vatten
3 msk smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Spenatcurry med kikärtor
    Betyg 3.3 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka matvete
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rödbetssallad med matvete och getost
    Betyg 3.8 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad