Smördegssnurror med Västerbottensost

Smördegssnurror med Västerbottensost är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensost och den krispiga av smördegen. En vinnande kombination!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stLägger till finhackade chili oliver och jalapenos samt lite salt. Gott
Niclas
Så där alltså, tyckte de blev otroligt torra. Gör sig nog bättre med en smaksatt färskost eller om man tillför lite crémefraish.
Sandra
Så goda. Favorit.
Margaretha
Kan man göra dem dagen innan? Undrar vänligen Rebecca
Rebecka
Ska man rulla ihop på kortsidan eller långsidan ? Och hur breda bitar ska man skära?
Charlotte
Hej Charlotte! Långsidan blir bra och kanske ca 3-5 cm tjocka. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Går de att frysa eller göra i förväg
Carina
Hej Carina! Kan inte rekommendera att frysa, de tappar i frasigheten. Däremot kan man göra dem ett par timmar innan servering om man vill servera dem kalla, vilket går lika bra. Hälsningar Michelle
ICA-köket
Hur många blir det ungefär? :)
Magda
Hej Magda! Det blir ungefär 20 st. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Jag strödde lite flingsalt över innan jag hade dem i ugnen. Det blev jättegott. Enkla att göra och passar perfekt som tilltugg.
Caroline
väldigt enkelt att göra och kanon gott.
Catarina
Ljuvliga, mycket lättgjorda.
Anita