Festligt smördegsflarn som du slänger ihop i ett kick! Bred ut crème fraiche på färdig smördeg och toppa med lagrad ost, grönkål, sardeller och syrlig citron. Ett perfekt salt tilltugg eller snacks.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2021
Kontrollera noga innehåller i smördegen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smördeg och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri smördeg och byt ut crème fraiche och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marina
2022-12-20Detta har blivit en favorit i familjen, perfekt kombination av smaker. Har även provat med filodeg, penslat ark m vatten till lagom botten. Passa värmen, men den blir inte så mäktig och man kan äta fler bitar :)
Denise
2022-02-19Underbart!!
Gunilla
2021-12-30Jättegott! Jag gjorde också som Marie tipsar, eftersom ingen av oss gillar sardeller. Kan verkligen rekommenderas!