Smördegsflarn med ricotta, päron och ädelost
4.8Världens godaste

Ett smördegsflarn som är lika enkelt att göra som det är tjusigt och gott! Perfekt som snittar till glöggfesten eller middagsbjudningen. Smördegen toppas med ricotta, päron, ädelost, grönkål och valnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1452 KJ / 347 kCal
Fett25 g
Salt0.6 g
Kolhydrater22 g
Protein9 g
Kommentarer
29 stLåter enkelt men väldigt gott!
Margareta
Kan man byta ut grönkålen? Berit
Berit
Hej Berit! Det går att byta grönkålen mot finskivad färsk brysselkål, eller så kan man utesluta grönkålen. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man byta ut ädelosten?
Rebecca
Hej Rebecca! Visst går det att byta ut ädelosten. Det funkar tex med fetaost eller chevré. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Kan dessa frysas in och sedan värmas i ugn inför servering?
Anja
Hej Anja! Jag skulle inte rekommendera att frysa och värma. Detta recept blir bästa att laga och äta när de är nygräddade. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Gott! Extra gott att fläska på med lite mer päron och ädelost.
Maria
Kan man förbereda dessa dagen innan?
Lisa
Hej Lisa! Tyvärr kan man inte det. :( Dom blir blöta och tråkiga då. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
”Onödigt god”!!!
Björn
Jättegod förrätt som uppskattades av alla!
Charlotte
God förrätt!
Ann-britt
Supergott- kul extra rätt till julbordet
Siv