Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade

Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade

Härligt krispiga smördegsflarn toppade med getost, paprika och tapenade fungerar perfekt som tilltugg till fördrinken eller som ett bidrag till buffébordet. Bäst smakar de då de serveras nygräddade.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade

Ingredienser

45 st
1 rulle kyld smördeg (à 250 g)
1 dl grön tapenad
1 burk grillad paprika (à 200 g)
250 g getost av chèvretyp

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Hej! Tack för att ni tog bort receptetet, tyckte det var lite missvisande. En "riktig" vegetarian äter inte fisk eller skaldjur. Äter man fisk och skaldjur så är man semi-, pesci-, demi- eller flexivegetarian (kärt barn har många namn!), men aldrig en riktig vegetarian (https://www.vegsoc.org/FAQs).

    Sarah

  • Hej Sarah! Tack för din synpunkt! En del vegetarianer väljer att äta fisk och skaldjur, men vi har nu valt att ta bort detta recept från kategorin vegetariskt.

    Ica-köket

  • Bara en liten poängtering eftersom detta recept ligger under kategorin "vegetariskt" så är det sardeller i tapenaden.

    Sarah

Testa liknande recept

  • Rödbets- och chèvreknyten
    Betyg 3.7 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvrekräm
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud
    Betyg 3.9 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad