Smögenröra

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Smögenröra

En läcker rätt som tillkom under trivsamt samarbete mellan Erik Lallerstedt och gode vännen Lars Stranne, bördig från Smögen sedan flera generationer tillbaka och produktutvecklare på ett av världens största fiskeri- och laxföretag. God som den är eller tillsammans med en perfekt toast.

Smögenröra

Ingredienser

4 portioner
75 g crabsticks
75 g kräftstjärtar
75 g räkor
1 finhackad rödlök
1 knippe finhackad gräslök
1 msk majskorn
2 msk remouladsås
1 msk äppel- currysås
1 msk majonnäs

Till garnering

rädisor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • kan man förbereda röran innan? tack

    Annie

    Hej Annie! Tack vare att det är rödlök i röran så bör man göra den samma dag som den ska ätas. Rödlöken slår gärna igenom om man gör röran 1 dag i förväg. Lycka till. Hälsningar Leif

    ICA-köket

  • Hej Rune! Du kan alltid skriva ut våra recept! Bara att högerklicka och välj skriv ut. Hälsningar Michelle

    Ica-köket

  • Skulle gärna se att receptet fanns för utskrift

    Rune

Testa liknande recept

  • Burek med Västerbottensost
    Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Caesarsallad Original
    Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Anka Provencale med råstekt potatis
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad