Smashed sötpotatis med parmesan

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Smashed sötpotatis med parmesan

Om du letar efter ett bra tilltugg har du kommit rätt. Krossad sötpotatis under krispigt täcke av pumpakärnor, parmesan och chiliflakes är försvinnande gott, särskilt dippad i ingefärs- och koriandermajonnäs. Låt sötpotatisen svalna lite innan servering så håller den ihop bättre.

Smashed sötpotatis med parmesan

Ingredienser

4 portioner
600 g sötpotatis
1/2 dl rostade saltade pumpakärnor
1 tsk chiliflakes
2 dl riven parmesan
2 msk olivolja

Sås

1 tsk riven ingefära
1 msk hackad koriander
1 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2160 KJ / 516 kCal
Fett39 g
Salt1.2 g
Kolhydrater27 g
Protein13 g

Testa liknande recept

Snabb chiligryta med öl
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vego tikka masala
Betyg 3.8 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Katsu chicken dumplings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel Pad thai
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rårörda björnbär
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatishögar med parmesan och mayo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga