Smältrabarber med honung och kokos

Smältrabarber med honung och kokos är en lättlagad efterrätt med smak av sommar. Den smälta rabarberns syrlighet tillsammans med citronen balanserar du med honung och en klick vaniljglass eller vaniljsås och toppar med den rostade kokosen.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stStämmer det att rabarbern ska serveras varm/ljummen?
Lena
Hej Lena! Tanken är att den ska serveras varm/ljummen men det går att äta den kall. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Bytte ut honungen mot farinsocker
Christina
Det kan man absolut. Jag har gjort receptet många gånger och använder alltid vanlig honung.
Harriet
kan man använda "vanlig" honung!!??
Charlotte
Gott och lätt att göra. Bra sätt att använda mer av rabarbern. Lagom sött med mycket honungssmak.
Kristina
jättegott och inte så fasligt onyttigt heller! Perfekt avslutning på vilken middag som helst
Karin