Smältrabarber med honung och kokos

Betyg 3.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Smältrabarber med honung och kokos

Smältrabarber med honung och kokos är en lättlagad efterrätt med smak av sommar. Den smälta rabarberns syrlighet tillsammans med citronen balanserar du med honung och en klick vaniljglass eller vaniljsås och toppar med den rostade kokosen.

Smältrabarber med honung och kokos

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl riven kokos
400 g rabarber
saften från 1/2 citron
1 dl flytande honung

Till servering

vaniljglass eller vaniljsås

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

6 st
  • Stämmer det att rabarbern ska serveras varm/ljummen?

    Lena

    Hej Lena! Tanken är att den ska serveras varm/ljummen men det går att äta den kall. Hälsningar Ulrika

    ICA-köket

  • Bytte ut honungen mot farinsocker

    Christina

  • Det kan man absolut. Jag har gjort receptet många gånger och använder alltid vanlig honung.

    Harriet

  • kan man använda "vanlig" honung!!??

    Charlotte

  • Gott och lätt att göra. Bra sätt att använda mer av rabarbern. Lagom sött med mycket honungssmak.

    Kristina

  • jättegott och inte så fasligt onyttigt heller! Perfekt avslutning på vilken middag som helst

    Karin

Testa liknande recept

  • Rabarberkaka
    Betyg 4.3 av 5.533 personer har röstat
    Receptet har 89 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Flamberade rabarber
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarberpaj
    Betyg 2.9 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kall rabarber- och jordgubbssoppa
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad