Smält märgpipa

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Smält märgpipa

Ett ljuvligt recept på smält märgpipa som är Ångermanlands moderna landskapsrätt. Du gör den smakrika grytan av bland annat märgpipa, bacon, kålrot, rotselleri, ale, soja och tranbär. Mättande och gott!

Smält märgpipa

Ingredienser

4 portioner
ca 1 1/2 kg  märgpipa eller högrev
1   paket bacon (à 140 g)
3   morötter
500 g  kålrot
200 g  rotselleri
2   gula lökar
1 l  ale (t ex Zeunerts ale)
3 msk  soja
2 tsk  örtsalt
2 dl  frysta tinade tranbär
1 dl  socker
majsstärkelse (Maizena)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Texas chili
Betyg 2.7 av 5.
212 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stenbergs portergryta med bacon och purjolök
Betyg 4.5 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ragu bolognese
Betyg 4.5 av 5.
61 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokt kalv i dill
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelrom med ginger ale
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kalops med smak av balkan
Betyg 3.3 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga