Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Smakrika nudlar med grönsaker

Härliga asiatiska äggnudlar med vitlök, fisksås och gul lök. Vid servering garnerar du dina smakrika nudlar med finskuren salladslök och klyftor av lime.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala lök och vitlök. Skiva löken och hacka vitlöken. Woka löken några minuter i oljan.
  3. Tillsätt wokgrönsaker, socker, oystersås, fisksås och smulad buljongtärning och woka några minuter.
  4. Tillsätt nudlar och svartpeppar och låt allt bli varmt.
  5. Garnera runt om med salladslök och klyftor av lime.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g äggnudlar
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4 msk olivolja
  • 500 g frysta wokgrönsaker
  • 1 tsk socker
  • 1 msk fisksås
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
Till servering
  • salladslök
  • limeklyftor
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?